باز اکنون > اختلالات افراد مشهور

نیاز به کمک دارید؟ 

لیدی گاگا | یک فرد مشهور مبتلا به اختلال استرس پس از سانحه، افسردگی حاد، پرخوری عصبی





باز اکنون
باز اکنون
باز اکنون



باز اکنون
باز اکنون
باز اکنون

لیدی گاگا آزار جنسی اش را سالیان سال پنهان کرد

لیدی گاگا در سال ۲۰۱۴ اعتراف کرد که در دوران نوجوانی توسط یک آهنگساز مورد آزار جنسی قرار گرفت: «من این موضوع را تا ۷ سال به هیچکس نگفتم. من اصلا نمی دانستم که چگونه باید به این موضوع فکر کنم یا این که چگونه با آن کنار بیایم. این پیشامد یکی از دلایل عمده بروز علائم افسردگی حاد در لیدی گاگا بود.


نبرد لیدی گاگا با اختلال پس از سانحه

لیدی گاگا در سایت Born This Way، وب سایت سازمان غیرانتفاعی خود، در مورد اختلال استرس پس از سانحه (PTSD) صحبت کرده است. وی معتقد است این اختلال در نتیجه تجاوز جنسی در سن ۱۹ سالگی پدیدار شده است. لیدی گاگا پس از این که مورد آزار جنسی قرار گرفت، دچار اختلالات روانی شد. او در سال ۲۰۱۶ در مصاحبه ای گفت که از اختلال استرس پس از آسیب روانی رنج می برد: «من کم کم متوجه شدم که رفتارهای غیر طبیعی از خودم نشان می دهم. به عنوان مثال برای چند دقیقه به نقطه ای خیره می شدم و تصاویر آن اتفاق شوم در مقابل چشمانم ظاهر می شد. » لیدی گاگا در مراسم گرمی ۲۰۱۹ نیز ازاختلالات روانی اش صحبت کرده است: صدایی در ذهنم می گفت که این خاطره تا ابد با من باقی خواهد ماند. من به تدریج به دردهای مزمن فیزیکی، فیبرومیالژیا، حملات عصبی و رفتارهای مازوکیستی دچار شدم و حتی چندین بار به فکر خودکشی نیز افتادم.»


از فیبرومیالژیا تا افسردگی حاد در لیدی گاگا

فیبرومیالژیا یک سندرم درد اسکلتی-عضلانی مزمن است که با درد در سطح گسترده، نقاط حساس، خستگی و اختلال خواب مشخص می ‌شود و علت ‌شناسی آن ناشناخته است. ویژگی ‌های اصلی فیبرومیالژی درد منتشر در بافت نرم است که معمولاً با سوزش و خارش همراه است. درد ممکن است در گردن، پشت، سینه، بازوها و پاها حس شود. به ‌علاوه بیماران ممکن است از خشکی صبحگاهی، خستگی، اختلالات خواب یا سردرد شاکی باشند. لیدی گاگا می گوید: «من از مردمی که این بیماری را درک نمی کنند، واقعا عصبانی می شوم. بیماری فیبرومیالژیا شوخی نیست. این بیماری موجب عصبی شدن و افسردگی می شود. این که شب موقع خواب نمی دانی که فردا با چه حالتی از خواب بیدار خواهی شد، غیر قابل تحمل است.» خوشبختانه لیدی گاگا این روزها به کمک پزشکان خود توانسته تا حدودی با این بیمار دست و پنجه نرم کند. در نتیجه اختلالات روانی که لیدی گاگا از آن رنج می برد، او به سمت مواد مخدر کشیده شد. او در مصاحبه ای با یاهو اعتراف کرد: «من بدن درد زیادی داشتم، افسرده شده بودم و نمی دانستم که دقیقا علت آن چیست، از این رو به مصرف مواد مخدر روی آوردم. من در روز ۱۵ تا ۲۰ نخ ماری جوآنا می کشیدم به طوری که انگار در سیاره دیگری زندگی می کردم. به غیر از ماری جوآنا من به کوکائین هم معتاد شده بودم. من تنهایی در خانه ام می نشستم، مواد می زدم و آهنگ می نوشتم. حال که به عقب نگاه می کنم، از آهنگ هایی که در آن زمان نوشته ام، نفرت دارم.» علارغم این که لیدی گاگا در سراسر جهان هواداران زیادی داشت، اما او به شدت احساس تنهایی می کرد. پس از انتشار فیلم «Five Foot Two»، او حتی متنی در مورد افسردگی ناشی از حس تنهایی اش نوشت. «این احساس برای من عجیب بود چون که من باید با دیگران ارتباط برقرار می کردم و برای آنها به روی سن می رفتم اما در اوج مشغله کاری، احساس می کردم که هیچکس را ندارم. زندگی من به گونه ای بود که روزها با هزاران نفر در ارتباط بودم و شب ها در تنهایی خود غرق می شدم.»


اختلال پرخوری عصبی در لیدی گاگا

لیدی گاگا در سن ۱۵ سالگی متوجه میشود که دچار پرخوری عصبی شده است. او همواره در آرزوی تبدیل شدن به یک بالرین لاغر بود اما از آنجایی ک هرشب پدرش با مقدار زیادی گوشت به خانه می آمد این پرخوری هم برای تار صوتی و هم اندام او مضر بود. اعتراف شجاعانه


اعتراف شجاعانه لیدی گاگا

لیدی گاگا اخیراً در مصاحبه ای در مورد مصرف داروهای ضد روان پریشی و تجربه خود از روان پریشی صحبت کرده است. این شگفت انگیز است. تعداد کمی از افراد با شخصیت لیدی گاگا حاضر به صحبت در مورد این موضوعات هستند - چه رسد به اینکه به تجربه مستقیم و شخصی اعتراف کنند.

مشاوره آنلاین

ما در کنار شما هستیم

از ما بپرسید

پاسخ گوی شما هستیم

آزمون آنلاین

خود را بهتر بشناسید

سوالات متداول در رابطه با اختلال شخصیت مرزی

همانطور که گفته شد اقدام به خودزنی و خودکشی در این بیماران زیاد است و ۱۰ درصد از آنان این مسیر را تا انتهای راه می پیمایند. بسیاری از آنان از این راه برای تخلیه روانی یا جلب توجه استفاده می کنند. تهدید به خودکشی یکی از استراتژی های آنان برای برنده شدن در دعوا و بحث است. به همین دلیل، پس از گذشت مدتی از بیماری، ریسک خودکشی در آنان جدی گرفته نمی شود. این تعبیر حتی در درمانگران نیز دیده می شود و بسیار دیده می شود که اقدام به خودکشی و خودزنی توسط بیمار از سوی درمانگر به تلاش برای جلب توجه تعبیر می شود. با این حال، خانواده باید علائم و نشانه های خطر را زیر نظر بگیرند و احتمال خودکشی را در بیمار خود ارزیابی کنند.
بله! برخی از بیماران ممکن است دچار بیماری های روانی زیر باشند: اختلالات اضطرابی سوءمصرف مواد مخدر و الکل اختلالات خوردن
اقدام به خودکشی در این بیماران بیشتر از دیگر اختلالات روانی محتمل است. حدود ۱۰ درصد از بیماران مبتلا به این اختلال در نهایت با خودکشی به زندگی خود پایان می دهند. از این رو، تشخیص احتمال و پیشگیری از خودکشی در اختلال شخصیت مرزی اهمیت دارد
این اختلال می تواند جنبه های زیادی از زندگی فرد را با مشکل مواجه کند. بیماری روی روابط عاشقانه، شغل، تحصیل، فعالیت اجتماعی و خودانگاره تاثیر منفی دارد و باعث بروز وقایع زیر می شود: تغییر مکرر شغل یا اخراج شدن تکمیل نکردن تحصیلات مشکلات متعدد حقوقی و حبس شدن خودزنی و بستری مداوم در بیمارستان مشکلات زناشویی، استرس و جدایی
نظرات و پیشنهادات شما